Referenciák Elismerések Európai- és a Magyar Golf Szövetség

Fri,26Apr2024

Európai- és a Magyar Golf Szövetség

Kedves Tibor!

Az Európai- és a Magyar Golf Szövetség (EGA), valamint a Royal Balaton Golf & Yacht Club szervezésében július 18. és 23. között került megrendezésre a festői szépségű balatonudvari pályán az  European Young Masters.

A verseny Európában a legrangosabb 16 éven aluliak bajnoksága, amelyre Gonzaga Escauriaza, az Európai Golf Szövetség elnöke is hazánkba látogatott, és amelyről bátran állíthatjuk, hogy a jövő golf nemzedékének a felnevelése szempontjából az év legfontosabb golfeseménye volt hazánkban.

 

 

A bajnokságon 29 ország 103 versenyzője indult és mutatta be tehetségét, professzionális hozzáállását, sportszerű magatartását és küzdeni tudását, amely a magyar fiatalok számára is példa értékű lehet, s bátorításul szolgálhat a jövőbeni sportolói pályafutásukat tekintve.

A 16 éven aluli fiatalok európai seregszemléje nagy sikert aratott. Mind a résztvevők, mind az EGA, sőt, még a nagy tekintéllyel és jelentős hagyományokkal rendelkező Royal & Ancient Golf Club képviselői is elismeréssel nyilatkoztak a szervezők munkájáról, nagyra értékelték a magyarok vendégszeretetét, az önkéntesek, a bírók, és általában a szervezők kitartó és magas színvonalú munkáját, és nem utolsó sorban a pálya minőségét.

Az European Young Masters 2011-es, második kiadása Balatonfüred városa, az önkéntesek, a bírók, a klubok, valamint a támogatók összefogása nélkül nem valósulhatott volna meg és nem arathatott volna ekkora sikert.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden résztvevőnek a segítségét és azt a szorgalmas munkát, amelynek eredményeképpen a bajnokságot igen magas színvonalon sikerült megrendezni.

 

Reméljük, hogy a jövőben is számíthatunk támogatásotokra!

Sportbaráti üdvözlettel,

 

Sugár András                                                                                   Sarlós Tibor

MGSZ elnök                                                                                     Royal Balaton Golf & Yacht Club elnök

Termékek

Hasznos videók

video2

ISO 9001 minőségbiztosítás

Az ISO 9001-es szabvány az ISO 9000-es minőségbiztosítással / minőségirányítással foglalkozó szabványcsoport maghatározó tagja. Ez a szabvány tartalmazza a minőségirányítási rendszerrel kapcsolatos követelményeket. Magyar kiadásban ez a negyedik követelményszabvány kiadás. Bővebben >>>

#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be