Rendezvénybiztosítás

Tue,16Apr2024

Rendezvénybiztosítás

Sportrendezvények, koncertek, kulturális rendezvények egészségügyi biztosítását a hatályos törvényi előírásoknak – az 5/2006 EüM. rendelet - megfelelően mentő gépkocsival, eset- és rohamkocsival végezzük.

Az egészségügyi biztosítás során, a rendezvényeken mentőorvosok, mentőtisztek, mentőápolók és mentő gépkocsivezetők teljesítenek szolgálatot.

A fenti mentőegység-típusokban minden olyan mentési eszköz, technika, gyógyszer, kötszer és törésrögzítő, illetve az újraélesztéshez szükséges orvosi felszerelés rendelkezésre áll, amely egyszerre akár több beteg ellátásához is elegendő.

Az előírt egészségügyi felszerelést, gépjárműparkot a rendezvény jellege szerint speciális eszközökkel (KED mellény, vízből mentő hordágy, gyógyszerek stb.), vagy akár speciális járművekkel (kerékpár, motor, quad, terepjáró, mentőcsónak) is bővíteni tudjuk.

A rendezvényeken ellátott betegeinket szükség esetén saját mentőegységeinkkel szállítjuk a megfelelő gyógyintézetbe.

 

Társaságunk 1992-ben alakult és azóta a rendezvénybiztosítási piac egyik meghatározó alakja.

Az Oxyteam megalakulásának célja elsősorban tömegrendezvények és frekventált intézmények magas szinten történő egészségügyi ellátásának a biztosítása volt.

Több mint 25 éves fennállásunk alatt a magyarországi sürgősségi betegellátás aktív résztvevőjévé váltunk. A sürgősségi betegellátás területén több egyedülálló kezdeményezés, fejlesztés és találmány fűződik nevünkhöz. A rendezvénybiztosításoknál közel 160 fő egészségügyi szakembert, orvost, mentőtisztet és mentő szakápolót foglalkoztatunk.

 

Társaságunk központja és irodája a BOK (SYMA) Sport és Rendezvény Csarnokban található.

A rendezvénybiztosítása terén az elmúlt 25 évben a Magyarországon rendezett Európa és Világversenyek nagy részének mentőügyeletét mi adtuk. Évi 95-100 nemzetközi verseny 350-400 versenynapján látunk el ügyeletet. Fontos kiemelni, hogy lehetőségeink szerint támogatjuk szponzoraink segítségével a különböző sportrendezvényeket.

A sportrendezvények mellett kulturális szuperprodukciók egészségügyi biztosításából is kivettük részünket. Ezek közül a teljesség igénye nélkül megemlíthetjük a 40-70 ezres tömeget megmozgató, Népstadionban megrendezésre került Michael Jackson, Tina Turner, és a Jon Bon Jovi, Robbie Willams, Depeche Mode, Rolling Stones, Madonna, Metallica, koncertet.

Termékek

Hasznos videók

video2

ISO 9001 minőségbiztosítás

Az ISO 9001-es szabvány az ISO 9000-es minőségbiztosítással / minőségirányítással foglalkozó szabványcsoport maghatározó tagja. Ez a szabvány tartalmazza a minőségirányítási rendszerrel kapcsolatos követelményeket. Magyar kiadásban ez a negyedik követelményszabvány kiadás. Bővebben >>>

#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be