Betegszállítás

Thu,18Apr2024

Fizető betegszállítás

Nemzetközi és hazai betegszállítás

Oxyteam Országos Sportmentőszolgálat évek óta szervezi, és partnerei révén bonyolítja a belföldi és külföldi szekunder, kórházból kórházba, kórházból lakhelyig, illetve lakhelytől az egészségügyi intézményig történő betegszállítást.

Az Oxyteam-nél a sérültek szállítása elsősorban a betegek igényeihez alakítottuk ki. Betegszállítási szolgáltatásunk a világ bármely pontján igénybe vehető. Vállaljuk Magyarországon vagy külföldön balesetet szenvedett személyek hazaszállítását földön, vízen, levegőben. Magasan kvalifikált egészségügyi szakemberek kíséretét, korszerű technikai és szervezési hátteret biztosítunk. Számunkra a betegszállítás fő szempontja, hogy a sérült az utazás alatt a lehető legmagasabb szintű ellátásban részesüljön, állapota ne romoljon.

Szolgáltatásunk nem csak a beteg szállítását teszi lehetővé, hanem a hozzátartozó, kísérő számára is helyet tudunk biztosítani a betegszállítást végző járműben.

A szállítás költségeit a megrendelő fizeti, ezért cserébe európai szinten felszerelt járműveket, gyors, pontos kiszolgálást és udvarias személyzetet biztosítunk.

Betegszállító és mentőgépjárműveink a hatályos magyar és EU-s szabványnak megfelelő minősítéssel rendelkeznek, mindegyik gépjármű rendelkezik állófűtéssel, klímaberendezéssel, GPS nyomkövetéssel.

Ha szolgáltatásunkkal kapcsolatban bármilyen kérdés, merülne fel, kérjük, forduljon bizalommal kapcsolattartó kollégánkhoz: Kálmán Zsolt, 06-30-334-2610, telefonszámon illetve Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. internetes elérhetőségen.

Termékek

Hasznos videók

video2

ISO 9001 minőségbiztosítás

Az ISO 9001-es szabvány az ISO 9000-es minőségbiztosítással / minőségirányítással foglalkozó szabványcsoport maghatározó tagja. Ez a szabvány tartalmazza a minőségirányítási rendszerrel kapcsolatos követelményeket. Magyar kiadásban ez a negyedik követelményszabvány kiadás. Bővebben >>>

#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be