Engedélyek

Sat,20Apr2024

Engedélyek - Tanúsítványok

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy mentőszolgálatunk 2005 óta a betegszállítás és mentés – sürgősségi betegellátás területén minőségirányítási rendszert alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek.

OxyTeam Országos Sportmentőszolgálat
MINŐSÉGPOLITIKÁJA

Annak érdekében, hogy az elvárásoknak egyre magasabb szinten eleget tudjon tenni, tevékenységeit, szolgáltatásait folyamatosan fejleszti és ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszert működtet.
A Társaságunk vezetősége minden esetben kötelezően felülvizsgálja, és szükség esetén módosítja minőség biztosítási politikáját úgy, hogy az mindig alapját képezze az aktuális minőségi mutatók meghatározásának.
A hatékony és színvonalas szolgáltatás és munkavégzés érdekében a cégvezetés nem csak támogatja, de meg is követeli a folyamatos képzést és önképzést.


Az Oxyteam – Nemzeti Sportszövetség Mentőszolgálat Kft. minden munkatársának közös célja, hogy személyes tudásával és munkájával járuljon hozzá a Társaság sikereihez, hazai és nemzetközi elismertségéhez. Továbbiakban célunk az egészségügyi szolgáltatás kiemelkedő, Európai Uniós elvárásoknak megfelelő biztosítása.


Budapest 2013-09-13

Nagy Tibor
ügyvezető igazgató

Termékek

Hasznos videók

video2

ISO 9001 minőségbiztosítás

Az ISO 9001-es szabvány az ISO 9000-es minőségbiztosítással / minőségirányítással foglalkozó szabványcsoport maghatározó tagja. Ez a szabvány tartalmazza a minőségirányítási rendszerrel kapcsolatos követelményeket. Magyar kiadásban ez a negyedik követelményszabvány kiadás. Bővebben >>>

#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be