Cégünkről

Thu,25Apr2024

Rendezvénybiztosítás - Oxyteam Országos Sportmentőszolgálat

25 éve az önök szolgálatában

 

Társaságunk 25 éves fennállása alatt a magyarországi sürgősségi betegellátás aktív résztvevőjévé vált. A sürgősségi betegellátás területén több egyedülálló kezdeményezés, fejlesztés és találmány fűződik nevünkhöz.
Az Oxyteam megalakulásának célja elsősorban tömegrendezvények és frekventált intézmények magas szinten történő egészségügyi ellátásának a biztosítása volt.

Cégünk közel 160 fő egészségügyi szakembert, orvost, mentőtisztet, és mentő-szakápolót foglalkoztat.
Mentőszolgálatunk történetében mérföldkőnek számít a 2004. év, amikor a GYISM és a Nemzeti Sportszövetséggel folytatott több éves szakmai kapcsolat eredményeképpen felvehettük az Oxyteam – Nemzeti Sportszövetség Mentőszolgálat Kft nevet, így szolgálva továbbra is a magyar sportéletet.
A kórházi hátteret több egészségügyi intézmény, így a teljesség felsorolása nélkül Budapesten az AEK, , vidéken a debreceni DOTE klinika, a székesfehérvári, a Kecskeméti Repülő illetve a Váci Kórház gyermekellátás hátterét pedig a veszprémi Csolnoky Ferenc valamint a Bethesda kórház biztosítja. Hagyományosan jó kapcsolatokkal bírunk több más intézménnyel is.

 

Társaságunk fő tevékenységi köre:

  • Sport és tömeg rendezvények magas szintű egészségügyi biztosítása.
  • Gyermek és ifjúsági táborok komplex egészségügyi ellátása
  • Központi háziorvosi ügyeletek működtetése
  • Frekventált intézmények, bevásárló központok egészségügyi biztosítása
  • Nemzetközi és hazai őrzött betegszállítás orvosi felügyelettel
  • Kórházi Sürgősségi betegellátás
  • Elsősegély oktatás és vizsga megszervezése, lebonyolítása
  • Törésrögzítő segédeszköz fejlesztés, gyártás, és forgalmazás
  • Mentőautó komplett felszerelése és forgalmazása
  • Speciális mentőfeladatok ellátása

Az elmúlt évek során szerzett tapasztalatainkkal széles körű kapcsolatok segítségével belföldi és külföldi ügyfeleink részére magas szakmai színvonalú, megbízható ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Magasan képzett munkatársak, valamint mentőszolgálatunk technikai felszereltsége révén az ország egész területén naprakész egészségügyi szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek. Angolul és németül beszélő munkatársaink a külföldi ügyfelek ellátására állnak rendelkezésére.

 

Cégvezető:

'Dr. Nagy Tibor - ügyvezető igazgató
Mobil: +36 304-104-104 - Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Termékek

Hasznos videók

video2

ISO 9001 minőségbiztosítás

Az ISO 9001-es szabvány az ISO 9000-es minőségbiztosítással / minőségirányítással foglalkozó szabványcsoport maghatározó tagja. Ez a szabvány tartalmazza a minőségirányítási rendszerrel kapcsolatos követelményeket. Magyar kiadásban ez a negyedik követelményszabvány kiadás. Bővebben >>>

#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be