Céginformációk SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ

Wed,24Apr2024

SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ

A SYMA+SD Kft. 1990-ben alakult, a SYMA svájci kiállítási installáció hazai képviselőjeként. A vállalkozás 51 %-os tulajdonosa azóta is a SYMA Holding AG, 49 %-a Szántó András tulajdonában van. Saját szegmensében a vállalkozás már a 90-es évek első felében a piacvezetők közé emelkedett.

A Budapest Sportcsarnok 1999. évi leégése után megpályázta és elnyerte egy a Népstadion területén létesítendő rendezvénycsarnok felépítésének és üzemeltetésének jogát.
Az első három évben (2000-2003) SAP néven működő csarnok piaci bevezetése kitűnően sikerült. 2006-ban felépült az „A” és a „C” rendezvénycsarnok is, melyek létrehozását egy 2005. évi pályázat elnyerése tette lehetővé.

SYMA csarnok


A Rendezvényközpont már több mint öt éve nemcsak Magyarország legkorszerűbb, hanem piacvezető rendezvényhelyszíne is, évi több mint 120 rendezvény befogadásával. Szakmai elismertségéhez és népszerűségéhez nemcsak a kitűnő megközelíthetőség és az ingyenes parkolóhelyek járulnak hozzá, hanem a belső terek oszlop nélküli kialakítása, a belső terek szekcionálhatósága, számtalan különterem, a helyszínen működő étterem teljes körű catering szolgáltatása is.


A kiállítás-szervezők részére kombinált kiállítás-kivitelezési és csarnokbérleti csomagokat, a koncertszervezők számára különböző álló, ültetett és lelátós konfigurációkat tudunk kínálni. A nemzetközi standardok alapján szervezett kongresszusok igényeit 2500 főig teljes körűen tudjuk kielégíteni köszönhetően a C épületben kialakítható 4 db hangszigetelt szekcióteremnek.

Az Oxyteam Ambulance Service - Nemzeti Sportszövetség Mentőszolgálat a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ kizárólagos partnere.

 

 

Termékek

Hasznos videók

video2

ISO 9001 minőségbiztosítás

Az ISO 9001-es szabvány az ISO 9000-es minőségbiztosítással / minőségirányítással foglalkozó szabványcsoport maghatározó tagja. Ez a szabvány tartalmazza a minőségirányítási rendszerrel kapcsolatos követelményeket. Magyar kiadásban ez a negyedik követelményszabvány kiadás. Bővebben >>>

#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be