Aktualitások Alsóörsi Nemzetközi Harley-Davidson Fesztivál 2012

Fri,19Apr2024

Alsóörsi Nemzetközi Harley-Davidson Fesztivál 2012

Magyarország legnépszerűbb motoros találkozója várja már több mint egy évtizede a legjobb motorok és a dögös rockzene rajongóit a Balaton északi partjára az alsóörsiEurópa Kempingbe a Nemzetközi Harley-Davidson Fesztiválra.

A fesztivál főszereplője természetesen maga a motor, vagyis ne szerénykedjünk: A Motor. Motoros bemutatók, motoros felvonulás, motoros túrák és persze maguk a motorok szépsége minden rajongó vérét felpezsdíti. A nívós programok, koncertek gondoskodnak hogy mindenki megtalálja számításait.

Az alsóörsi Nemzetközi Harley-Davidson Fesztivál nem csak fesztivál, hanem egy jó társaság egymásra találása, egy remek vakáció és persze azért piszok jó buli! Nyeregbe és irány Alsóörs és a Harley Fesztivál 2012-ben is!

 

Termékek

Hasznos videók

video2

ISO 9001 minőségbiztosítás

Az ISO 9001-es szabvány az ISO 9000-es minőségbiztosítással / minőségirányítással foglalkozó szabványcsoport maghatározó tagja. Ez a szabvány tartalmazza a minőségirányítási rendszerrel kapcsolatos követelményeket. Magyar kiadásban ez a negyedik követelményszabvány kiadás. Bővebben >>>

#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be