Aktualitások Oldalkocsis világbajnokság a Hungaroringen - 2012. 06.09-10

Fri,26Apr2024

Oldalkocsis világbajnokság a Hungaroringen - 2012. 06.09-10

Június második hétvégéjén hazánkba látogat az FIM Oldalkocsis Világbajnoksága, ami korunk egyik leglátványosabb, és legegyedibb versenysorozata, igaz a gyorsasági motoros világbajnoksággal való „szakítás” óta az egyik legkevésbé ismert is.

Ott leszünk mi is!

Az oldalkocsisok mellett hazánkba látogatnak még az e-power International Championship, azaz az elektromos hajtású versenymotorokat felvonultató nemzetközi bajnokság résztvevői is, akik minden valószínűség szerint egyedül látványos csatáikkal hívják fel magukra a közönség figyelmét, az ilyenkor megszokott hangokkal ugyanis ezen a futamon egyetlen egy rajongó sem találkozhat.

A sorozat másik betétfutama a K2 Road and Ride Kupasorozat lesz, ahol három magyar versenyző is harcba indul az egységekért, név szerint Biel Richárd, Papp Csaba és Csutak Péter. A hazai motorosoknak egyébként a Magyar Bajnokság hétvégi fordulóján is szurkolhatunk, hiszen a fent említett e-power, valamint a K2 mellett ők is szerephez jutnak a hétvégén.

Az Oxxo Energy Tomracing Team versenyzői (Juhász Dávid, Vida Tibor, Kurucz Ferenc, Dér Zoltán) korábban már jelezték, hogy szeretnének végre ők is komolyabb közönség előtt motorozni, amit - társaikhoz hasonlóan - eredményeik alapján mindenképpen megérdemelnének. A fent említett alakulat motorosaik közül Kurucz Feri (OB 600) és Vida Tibi (OB 1000) is az összetett második helyezettjeként, míg Dér Zoli (OB 750) az összetett harmadik helyezettjeként várják a hétvégi fordulót, ahová a belépés minden érdeklődőnek ingyenes lesz!

A kupasorozatok időmérő edzései szombat délelőtt kerülnek megrendezésre, a versenyek pedig 14 órakor kezdődnek.

Az Országos Bajnokság időmérő edzései vasárnap délelőtt indulnak, a versenyek pedig a 14 órakor kezdődő Oldalkocsis Világbajnokság futama után veszik kezdetüket.

Termékek

Hasznos videók

video2

ISO 9001 minőségbiztosítás

Az ISO 9001-es szabvány az ISO 9000-es minőségbiztosítással / minőségirányítással foglalkozó szabványcsoport maghatározó tagja. Ez a szabvány tartalmazza a minőségirányítási rendszerrel kapcsolatos követelményeket. Magyar kiadásban ez a negyedik követelményszabvány kiadás. Bővebben >>>

#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be